Till toppen

Babyshop.se

 
Hej hopp! Igår var vi hos babyshop.se för en fotografering. Tyvärr får jag inte visa några bilder innan kampanjen är live så ni får vänta lite till innan ni får se. Det var Jolie, Agnes, Hjalmar och en annan liten Joseph som agerade modeller. Dom var så himla duktiga och vi morsor stod och viftade och sjöng för att få alla barnen att se glada ut samtidigt. Tror dock mest vi såg ut som galningar för ungarna tittade på oss som om vi hade sniffat något olagligt så som vi höll på.
 
 
Alltså min älskade lilla skruttunge! Hur kan man tycka om någon så mycket som jag tycker om dig. Tänk hur många gånger du kommer irritera mig, göra mig galen, få mig att vilja gråta men ändå vara det bästa som har hänt mig någonsin!
 
 
Man vet att man är på en barnfotografering när det serveras russin, majskrokar, rån och banan haha! Var är champagnen och snittarna?
 
Hoppas ni alla i vilket fall har haft en fantastisk tisdag! Idag har jag jobbat och det blir roligare och roligare för varje gång jag är på jobbet. Imorgon ska jag även hänga där lite extra då vi ska ha säljutbildning. Det är inte bara roligt att vara på jobbet utan även att få komma hem och få testa en massa krämer. Nu sitter jag här med en mask från Dermalogica i ansiktet och känner hur åldern bara rinner av mig. Snart kan man tro att jag är 12!
1 kommentarer

Nattliga bekymmer

Hej gott folk! Hoppas att ni har haft en grym måndag! Våran har varit väldigt spännande minst sagt. Idag har jag och Jolie nämligen hängt hos Babyshop.se! Får berätta mer imorgon för jag är dödstrött och måste sova så mycket jag bara kan. Jolie sover jättedåligt nu på nätterna för hon har 2 nya tänder på väg ut. Det har hållt på några dagar nu så nu måste det snart vara över. Hoppas jag!


Jo sen har jag en fråga till alla er morsor där ute. Hur gör ni när era barn vill sova på mage? De senaste 3 dagarna så snurrar Jolie runt och lägger sig på mage. Det spelar ingen roll hur mycket jag rullar tillbaka henne. Jag blir så sjukt orolig att hon inte ska kunna andas när hon lägger ansiktet rakt ner i madrassen. Jag har tagit bort kudden då jag läste det någonstans men är det något mer man kan göra? Hur tänker ni? 

 

3 kommentarer

Lunch för en

Lördagsmys! Snart ska vi lägga avkomman för att sova och så ska jag och Emil äta riktig finmiddag. Oxfilé, sötpotatis, bea och sallad. Och om inte det vore nog så ska vi slå till med räktoast till förrätt. Mums! Det väger upp för mina mickrade köttbullar jag åt till lunch idag. Alltså det finns ju inget tråkigare än att laga lunch till sig själv. Hade gorbys varit aningen nyttigare så hade jag nog kunnat överleva på det. Kommer ihåg när man kom hem från skolan när man var liten och slängde i sig en miljard gorbys i väntan på att föräldrarna skulle komma hem. Tänk va lätt livet var då haha!
 
Från Dubai - Min näsa är lika röd som denna klänningen just nu
 
Ikväll är det ju dessutom Melodifestivalen. Tittar ni? Alltså sen de började med alla dessa deltävlingar så har jag inte någon koll längre på vilka som är med. Det får liksom bli en överraskning när man sitter och tittar. Innan, när det bara var EN melodifestival, så hade man ju stenkoll på alla som skulle uppträda. 
1 kommentarer